Martin & Servera fortsätter som huvudpartner
Martin & Servera fortsätter driva gastronomisk utveckling i samarbete med nya Kocklandslagen
Martin & Servera är sedan många år stolt partner till Svenska Kocklandslaget och sedan 2021 även till Svenska Juniorkocklandslaget. Nu är det klart att det goda samarbetet med lagen förlängs vilket innebär att ett dedikerat team från Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen Sorunda, Galatea och Martin & Servera Restauranghandel kommer fortsätta leverera rätt råvaror till lagen. Samarbetet är en viktig pelare i Martin & Servera-gruppens utvecklingsarbete med svenska producenter och deras råvaror av världsklass.
- Att hitta rätt producenter och råvaror i nära samarbete med kockarna är en uppgift vi både älskar och tar på största allvar. Det är just i det gemensamma arbetet – där nyfikenhet förenar oss alla, kockar, producenter och vårt team – som vi tillsammans driver den svenska gastronomin framåt, säger Anna Sjögren, ansvarig för samarbetet med Kocklandslagen hos Grönsakshallen Sorunda.

Jens Ericsson värdesätter samarbetet med Sorundahallarna och Martin & Servera Restauranghandel högt. Ett nära samarbete mellan kockar, leverantörer och producenter är utvecklande för alla parter. Martin & Servera bidrar med både råvaror till båda lagen och tillsammans med kockarna samarbete kring olika aktiviteter som kundevents, produktutveckling och receptframtagning.
- Att ha leverantörer och samarbetspartners som vi kan lita på är A och O. Vi lägger ner oerhört mycket tid på att ta fram de rätter vi ska presentera i tävlingarna. Att ha samarbetspartners som är lika engagerade i att hitta de bästa råvarorna är en trygghet för oss, säger Jens Ericsson, förbundskapten för Svenska Kocklandslaget och fortsätter:
- Tillsammans blir vi starka. Samarbetet med Martin & Servera-gruppen gör att vi kan tävla på den absolut högsta gastronomiska nivån när vi representerar Sverige i Culinary World Cup och Culinary Olympics.
Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.
Foto: Per Erik Berglund + Kocklandslaget